Vacature

Vacature

Chauffeur rijbewijs B

 

Moerdijk, Ede en Pijnacker

Voor bovenstaande filialen zijn we op zoek naar enthousiaste bestelauto chauffeurs, ter uitbreiding van ons huidige team. Houd je van afwisselend werk met vaste werktijden en wil je leuk contact met collega’s en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met de blik vooruit gericht op de toekomst zijn we op zoek naar een bestelwagen chauffeur B. Sinds jaar en dag zijn we een totaal leverancier van horeca en grootverbruik, waarbij de chauffeur het visitekaartje van het bedrijf is. Als chauffeur heb je te maken met diverse werkzaamheden. Dagelijks kom je in contact met een vaste klantengroep waar je ook een band mee opbouwt. Onze klantenkring is erg gevarieerd en bevind zich in half Nederland.

Functie eigenschappen


Je komt te werken in een hecht team van enthousiaste collega’s. Door jouw zelfstandige houding zorg je er samen met je collega’s voor dat alle producten tijdig en volledig geleverd worden. Elke dag hebben wij een aanvoer van nieuwe orders welke bezorgd moeten worden. Hierdoor maak je kennis met onze klanten en leer je de producten kennen.

 

  • Je bent zelfstandig
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Mogelijkheid tot doorgroeien van B naar C

Reageer op deze vacature

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik solliciteer voor de vestiging
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.