Smakelijke concepten

Ulke Snacks

De specialiteit van Ulke Snacks is het maken van puur ambachtelijk vlees(snacks) voor de horeca. Het beste vlees is de basis van Ulke's constante topkwaliteit.

Met verfijnde marinades maken we de Ulke producten onderscheidend. Door eigen productie met unieke producten, bereidt uit vlees, melanges en marinades, alles volgens traditioneel recept en fijne ingrediënten, heeft u vlees van topkwaliteit met een zeer bijzonder aangename smaak

Punto e Pasta

Punto e Pasta staat voor een kwaliteitsconcept, waarbij gevulde en ongevulde eierpasta’s en Italiaanse sauzen op ambachtelijke wijze worden bereid. Mede door de populariteit van Mediterrane ingrediënten en het gebruiksgemak, zijn pasta’s niet meer weg te denken uit het dagelijks eetpatroon.

Van dagelijkse specials en weekmenu's, tot à la carte en catering, biedt Punto e Pasta, vanuit verschillende productgroepen, vele culinaire mogelijkheden voor vrijwel iedere doelgroep. Hierbij behoren ook maatwerk en gepersonaliseerde smaken tot de mogelijkheden.

Chaupain brood

Het brood van Chaupain is al 15 jaar een feest. De heerlijke geur van versgebakken brood en een krokante korst die tussen je tanden knispert prikkelen alle zintuigen en zorgen voor een ultieme smaakbeleving.

Door altijd vol passie op zoek te zijn naar de beste ingrediënten kan Chaupain brood aanbieden zoals brood bedoeld is. Brood dat met gevoel voor traditie en met liefde is gemaakt. Het broodconcept omvat een gevarieerd assortiment broodproducten uit alle windstreken

Chaupain Patisserie

Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten.

We combineren traditionele smaken in een modern jasje. Zo brengen we de banketbakkerskwaliteit eenvoudig bij u op tafel. De producten van Chaupain pattiserie worden gemaakt door allerbeste patissiers en van de beste ingrediënten! Met minder nemen wij geen genoegen, dat is waar Chaupain patisserie voor staat

Mescoo Koffie

Mescoo is speciaal ontwikkeld voor plekken waar snelheid en gemak belangrijk zijn, zoals horeca, kantines, scholen, kantoren en bedrijven.

U laat uw gasten, klanten, bezoekers of personeel, graag genieten van een lekker kopje koffie, cappuccino, espresso of café au lait. Met Mescoo gaat dat in een handomdraai, zonder fratsen. Mescoo is een compleet koffieconcept, bestaande uit verschillende soorten hoogwaardige koffie, diverse koffiezetmachines en tal van accessoires. Wie lekkere koffie wil, voor een scherpe prijs, kiest voor Mescoo!

CoolBreak

Coolbreak is al meer dan 25 jaar actief in het ontwikkelen van softijsconcepten. CoolBreak onderscheid zich met uitgebreide promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning.

De jarenlange ervaring heeft ons toegang verschaft tot de beste ingrediënten voor onze producten. Uw klant waardeert het heerlijk romig softijs, de knapperige oubliewafels en de pure smaak van onze toppings. U heeft ruimte keuze uit softijs- & milkshakemixen, wafels, garneringen, toppings en siropen , ijscocktailsiropen, disposables en accessoires.

KICK Food Services

Komt u tijd te kort tijdens de mise-en-place? Wilt u als chef meer tijd voor creativiteit en grip houden op de foodmarge in de keuken?

Kick Food Services staat voor keukengemak, efficiëntie en winstgevendheid. Door het integreren van mise-en-place producten, wordt het in de keuken eenvoudiger gemaakt om rendabele gerechten op de menukaart te zetten.