Partners

Moeleker grootkeukens

Moeleker richt zich op het adviseren, leveren en plaatsen van unit sales tot efficiënte, duurzame totaaloplossingen.

De service- en onderhoudsorganisatie van Moeleker heeft een landelijke dekking. Een groot deel van de medewerkers is in de buitendienst werkzaam als servicemonteur. Zij worden ondersteund door medewerkers planning en logistiek.

Mescoo Koffie

Mescoo is speciaal ontwikkeld voor plekken waar snelheid en gemak belangrijk zijn, zoals horeca, kantines, scholen, kantoren en bedrijven.

U laat uw gasten, klanten, bezoekers of personeel, graag genieten van een lekker kopje koffie, cappuccino, espresso of café au lait. Met Mescoo gaat dat in een handomdraai, zonder fratsen. Mescoo is een compleet koffieconcept, bestaande uit verschillende soorten hoogwaardige koffie, diverse koffiezetmachines en tal van accessoires. Wie lekkere koffie wil, voor een scherpe prijs, kiest voor Mescoo!

Baeten wijnen

Baeten Vinopolis biedt wijn in vaten, in combinatie met bijbehorende tapinstallatie. Het plaatsen wordt door Baeten Vinopolis geregeld, VHC Kreko verzorgt de leveringen van de wijnen in vaten.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van Baeten wijnen in vaten? U heeft geen flesbreuk, minder verlies en afval, vlotte en gemakkelijke bediening, ruimtebesparing, smaakvast en aankoop naar behoefte. Daarnaast wordt de tapinstallatie vaak gratis in bruikleen beschikbaar gesteld!

FHC Formulebeheer

Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt, maar bovenal is de lokale kennis en kunde van de ondernemer bepalend voor het succes.

Het ontwikkelen en het beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. In nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers, worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in het formuledenken.

Gulpener

Vrij om een eigen koers te varen en vrij om te doen wat goed voelt, daarom noemt de brouwerij zich ‘De Vrije Brouwer’!

Met een sterke band voor de omgeving en graag van waarde voor de wereld om ons heen. Water uit eigen bronnen, hop uit eigen hop tuin en gerst van boeren uit de regio. Dit alles houdt de ‘voetafdruk’ laag en maakt Gulpener tegelijkertijd tot het énige echte bier van Nederlandse bodem.

AB Inbev

Horeca is een belangrijk afzetkanaal voor AB Inbev. Niet alleen cafés en restaurants, maar ook de sportkantines zijn belangrijke partners om de biermerken bij de consument bekend te maken.

De merken Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden, Leffe en Beck’s vormen voor AB Inbev de fundering van de organisatie in Nederland. Sterke, duurzame en concurrerende bieren, in een mix vanlokale en internationale merken.