Vrachtwagenchauffeur BC
22 oktober 2019
Vakantiehulp / oproepkracht
7 juli 2020

Diepvries medewerker

Hellevoetsluis, Moerdijk, Pijnacker
Geplaatst 2 jaren geleden.

Voor onze filialen Moerdijk, Hellevoetsluis en Pijnacker zijn we op zoek naar enthousiaste diepvries medewerkers, ter uitbreiding van ons huidige team. Houd je van afwisselend werk met vaste werktijden en wil je leuk contact met collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!Met de blik vooruit gericht op de toekomst zijn we op zoek naar een diepvriesmedewerker voor onze vestigingen te Moerdijk, Hellevoetsluis en Pijnacker. Sinds jaar en dag zijn we een totaal leverancier van horeca en grootverbruik, waarbij het vrieshuis een belangrijk deel van onze organisatie vormt. We zijn op zoek naar versterking, waarbij je komt te werken in een hecht team van medewerkers die er elke dag weer naar streven om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je komt te werken in een hecht team van enthousiaste collega’s. Door jouw zelfstandige houding zorg je er samen met je collega’s voor dat alle producten tijdig en volledig geleverd worden. Elke dag hebben wij een aanvoer van nieuwe orders welke bezorgd moeten worden. Hierdoor maak je kennis met onze klanten en leer je de producten kennen.


Functie eigenschappen


  • Werktijden zijn in overleg, waarbij we maandag t/m vrijdag geopend zijn tussen 04:30 en 16:30 en op zaterdag van 04:30 en 12:00
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Reachtruck certificaat is wenselijk, maar geen noodzaak
  • De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van orders, onderhouden van je afdeling en alle bijkomende werkzaamheden

Click or drag a file to this area to upload.

Vacature eigenschappen

Dienstverband

Fulltime, parttime

Locatie

Moerdijk

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Het kan even duren voordat het formulier verzonden is. Dit is sterk afhankelijk van de grootte van uw CV.