Vacature

Vacature

Allround magazijn medewerkers

 

Moerdijk - Ede

Voor bovenstaande filialen zijn we op zoek naar enthousiaste allround magazijn medewerkers, ter uitbreiding van ons huidige team. Houd je van afwisselend werk met flexibele werktijden en wil je leuk contact met collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken in een hecht team van enthousiaste collega’s. Door jouw zelfstandige houding zorg je er samen met je collega’s voor dat alle producten en orderbonnen op het juiste moment, en op de juiste plek komen te staan. Elke dag hebben wij een aanvoer van nieuwe orders welke verzameld moeten worden. Hierdoor maak je kennis met ons complete assortiment en de grote diversiteit aan producten. Jij hebt de verantwoordelijkheid dat de orderbonnen op de juiste wijze verzameld worden. Het is namelijk erg belangrijk dat de klanten hun producten tijdig en zoals gewenst ontvangen.

 

Functie eigenschappen

 

Als allround magazijnmedewerker heb je te maken met diverse werkzaamheden. Elke dag liggen er nieuwe orders klaar om verzameld te worden. Je draagt zorg voor het correct verzamelen van klantorders en je controleert de goederen op houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Wanneer goederen niet aan de gestelde eisen voldoen, geef je dit door aan de Teamleider.

 

  • Werktijden in overleg (ochtenddienst/avonddienst)
  • Je bent zelfstandig
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • 65+ is voor ons geen probleem!
  • Doorgroeimogelijkheden

Reageer op deze vacature

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.