Medio september valt de VHC Kreko najaar magazine bij u in de brievenbus boordevol acties en inspiratie. Middels dit actie magazine, wederom met vele aanbiedingen, achtergrond informatie, suggesties en inspiratie, proberen wij u als ondernemer/ kok te prikkelen, steeds op zoek naar iets nieuws, iets kenmerkend of iets origineels. De vakanties zijn voorbij en iedereen is, op eigen wijze, zich aan het oriënteren en voorbereiden op het seizoen wat komen gaat.
Het aanbod in dit najaar magazine is uiterst gevarieerd met een bron van inspiratie. Enkele onderwerpen welke ter sprake komen en uitgelicht worden zijn: Ediks azijn, gevarieerd Italiaans gebak, kruidige wijnen, cognac, portwijn, Leroux-culinair, internationale kazen, specerijen, het jaar van de peulvrucht en vele aanbiedingen van onze vers afdelingen. Daarnaast attenderen wij u op het wildseizoen, een van de mooiste periodes van het jaar, waarin gasten weer naar andere smaken verlangen. Dit gevarieerd assortiment wordt ondersteund door een uitgebreid wildbrochure, welke gelijktijdig uitkomt met de najaar krant. Vraag deze wildbrochure 2016-17 aan bij u vertegenwoordiger of de afdeling verkoop.