Wijnen bij VHC Kreko

Meer dan zomaar een afdeling!

Het aanbod van wijnen binnen VHC Kreko is al ruim vijftig jaar gebaseerd op kennis en expertise bij het zoeken, importeren en aanbevelen van wijnen. Door de jaren heen en in samenwerking met voornamelijk exclusieve en kleinere wijnboeren, heeft VHC Kreko, op het gebied van wijnen, een breed assortiment weten op te bouwen.

Ontwikkelingen in de dynamische wijnmarkt gaan snel en worden op de voet gevolgd door onze vinoloog en wijnspecialisten. Wijnen worden door selectieve inkoop vaak exclusief geïmporteerd, ter bescherming van u, als gewaardeerde afnemer. Zo bent u, in navolging van ons, ook exclusief naar uw klanten, dat is wel zo’n prettig gevoel!

Gastronomische wijnen met ambitie, stijl en smaak - die ook van biologische kwaliteit kunnen zijn -, worden door ons gemonitord en ingevuld. De ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en kunnen soms in snel tempo worden doorgevoerd. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wijnen.

De medewerkers van de wijnafdeling van VHC Kreko streven naar strategische en langdurige samenwerking en staan u graag terzijde met een schat aan traditionele en actuele expertise door een klein team met gedegen wijnopleiding. Omdat beleven en combineren van smaken een belangrijk gegeven is geworden in de hedendaagse gastronomie, beschikt VHC Kreko over eigen proeflokalen in Moerdijk en - op termijn – Ridderkerk, wat de mogelijkheid biedt om intensief samen te werken en passende proeverijen te organiseren.

Naast het uitgebreide aanbod (en kennis) van wijnen staan de specialisten van VHC Kreko u ook graag te woord als het gaat om distillaten, likeuren en overige dranken. Hier vindt u, door onze samenwerking met nationale en internationale distillateurs, een schitterend aanbod van sterke dranken, welke de pareltjes binnen uw bedrijf kunnen vormen.

De specialisten houden zich van harte aanbevolen en zullen alles in het werk stellen u zo goed mogelijk op weg te helpen in de wereld van wijnen en (gedistilleerde) dranken!

Aarzel niet en neem nu nog contact op met één van onze medewerkers.