VHC Kreko Groep: Uw versleverancier!


Vanaf het moment dat de moedervestiging van de VHC Kreko groep is neergestreken in Zevenbergen, zijn de versafdelingen spectaculair gegroeid. De afdeling verse Vis werd geheel nieuw, in eigen beheer, opgestart, terwijl de afdelingen Aardappelen, Groenten & Fruit, Slagerij en Brood & Banket nieuw leven zijn ingeblazen! Op deze wijze kunt u nu bij VHC Kreko terecht voor een totaalconcept, inclusief vers.


Onze kanaalspecialisten zorgen ervoor dat er dagelijks aanvoer plaats vindt van verse producten, waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Veelal worden de producten, welke uit de versafdelingen komen, gemaakt in samenspraak met de wensen van de klant. In combinatie met super kwaliteit tegen een concurrerende prijs, zorgt ervoor dat uw klanten altijd het beste geserveerd krijgen. En daar komen ze uiteraard graag voor terug. Dat is tevens de opdracht waar onze versspecialisten voor staan!


We kunnen nog veel over de versafdelingen schrijven. Veel beter is het om zelf eens bij ons langs te komen in Zevenbergen, dan kunt u het met eigen ogen bekijken. Bel wel even vooraf, dan rekenen we op u en dan kunnen onze versspecialisten al uw vragen beantwoorden. En om deze versservice nog meer kracht bij te zetten: alle bestellingen voor onze versafdelingen, welke ons voor 14.00 uur bereiken, worden de VOLGENDE dag al bij u uitgeleverd en dit geldt voor ALLE vestigingen!! (Met uitzondering van Brood & Banket, hiervoor dient uw order voor 13.00 uur bij ons binnen te zijn).


Onze (en uw) versspecialisten bevelen hun afdeling van harte bij u aan!

AGF

Een bezoek aan onze afdeling AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit) is voor elke VHC Kreko klant een genot. Een dagelijks verse aanvoer van producten zorgt voor een uitgekiend horeca-assortiment: van eigen land tot de lekkerste exoten vanuit de gehele wereld. De AGF specialisten van Kreko selecteren met uiterste precisie de juiste partners die weten wat VHC Kreko van hen verlangt!

Vis, schaal en schelpdieren

In korte tijd heeft deze tak binnen VHC Kreko bewezen haar mannetje te staan in horecaland. Dagelijks vinden zout- en zoetwater vissen, kreeften en specialiteiten hun weg naar VHC Kreko. Het behoeft geen betoog dat de visspecialisten uitermate kritisch kijken naar de aangevoerde producten: alleen kwaliteit hebben zij in hun vaandel staan.

Vlees en vleeswaren

De slagerij timmert binnen VHCKreko al geruime tijd aan de weg. In ons pand te Moerdijk verwerkt men, in permanent gekoelde ruimtes en volgens de laatste (HACCP) kwaliteit richtlijnen, zorgvuldig geselecteerde vleesproducten. De inkoop, de bewerking en het versnijden van vlees geschiedt volledig in eigen beheer. Daarom weten onze slagers precies wat u bezig houdt en kunnen zij hierop perfect inspelen

Brood en banket

Binnen VHC Kreko nemen brood & banket een prominente plaats in. Naast de vele soorten ambachtelijke en traditionele vers broden, beschikt onze afdeling tevens over een uitgebreid en gesorteerd aanbod van zoet en hartig. Ons ruim en vers gebakken assortiment, is een smakelijke keuze voor het ontbijt, de lunch of als tussendoortje. Ook deze afdeling volgt de laatste ontwikkelingen op de voet: glutenvrij, suikervrij,bio en desem, kennen dan ook een plaats binnen het aanbod