24 januari 2020

Wist u dat…

Blauwe wijn: Sinds een aantal jaren is er blauwe wijn op de markt. De nationale en Internationale drankenmarketing weet er leuk aandacht op te vestigen. Net zoals bij alcoholvrije wijn, […]
13 december 2019

Wat zijn de Horeca Trends voor 2020?

Nu 2019 bijna ten einde loopt, is het weer tijd om vooruit te blikken. Wat worden de nieuwe horecatrends in het jaar 2020? Hoe zorgt u ervoor dat u innovatief […]
28 juni 2019

Gastronomisch toerisme: eten en drinken als reisdoel!

Wereldwijd groeit de drang om te reizen, continue onderweg te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Zo wordt de combinatie van eten en drinken steeds belangrijker tijdens vakanties en is […]
14 juni 2019

Wat heeft de horeca te vrezen van kunstmatige intelligentie?

De komende jaren zal steeds vaker kunstmatige intelligentie ingezet gaan worden en bestaande traditionele werkzaamheden gaan vervangen. Daar in tegen zullen nieuwe beroepen ontstaan, zo zijn de voorspellingen. Vanaf 2030 […]