Nieuws
31 januari 2020

Natuurwijn is waar de natuur zijn gang gaat!

Wijnboeren die natuurwijnen produceren werken biologisch, dan wel biodynamisch en laten de natuur helemaal hun gang gaan. De filosofie is om zo min mogelijk in te grijpen tijdens het proces […]
24 januari 2020

Wist u dat…

Blauwe wijn: Sinds een aantal jaren is er blauwe wijn op de markt. De nationale en Internationale drankenmarketing weet er leuk aandacht op te vestigen. Net zoals bij alcoholvrije wijn, […]
13 december 2019

Wat zijn de Horeca Trends voor 2020?

Nu 2019 bijna ten einde loopt, is het weer tijd om vooruit te blikken. Wat worden de nieuwe horecatrends in het jaar 2020? Hoe zorgt u ervoor dat u innovatief […]
28 juni 2019

Gastronomisch toerisme: eten en drinken als reisdoel!

Wereldwijd groeit de drang om te reizen, continue onderweg te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Zo wordt de combinatie van eten en drinken steeds belangrijker tijdens vakanties en is […]