Nieuws
28 juni 2019

Gastronomisch toerisme: eten en drinken als reisdoel!

Wereldwijd groeit de drang om te reizen, continue onderweg te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Zo wordt de combinatie van eten en drinken steeds belangrijker tijdens vakanties en is […]
14 juni 2019

Wat heeft de horeca te vrezen van kunstmatige intelligentie?

De komende jaren zal steeds vaker kunstmatige intelligentie ingezet gaan worden en bestaande traditionele werkzaamheden gaan vervangen. Daar in tegen zullen nieuwe beroepen ontstaan, zo zijn de voorspellingen. Vanaf 2030 […]
12 april 2019

Prowein, kwaliteitswijnen in ieder segment en elk budget

De ontwikkelingen op het gebied van wijnen & sterke dranken gaan snel. Trends en ontwikkelingen worden nauwkeurig gevolgd door onze wijnspecialisten, o.a. met bezoeken aan internationale wijn- en drankenbeurzen, zoals […]
25 januari 2019

5 wijntrends en ontwikkelingen

Iedereen wordt een kenner. In de wijnwereld wordt veel waarde gehecht aan de wijnexperts zoals de mensen van Parkers Wine Advocate, Wine Spectator, Decanter en dichter bij huis: De Grote […]