2 april 2021

Psychologische trucs in de menukaart

Door uw gasten te beïnvloeden en te overtuigen kunt u de omzet verhogen. Dit kan met een paar interessante psychologische trucs, die worden toepast bij het ontwerpen van een menukaart, zodat […]
15 januari 2021

Het is 2021, hoe nu verder?

Als we ooit konden zien hoe snel de wereld kan veranderen en welk een impact dit heeft op foodservice en trends, dan was het wel het afgelopen jaar 2020. Zo […]
30 oktober 2020

Nieuwe register vinoloog

Met gepaste trots deelt VHC Kreko mede dat vanaf vandaag de wijn- en drankenafdeling weer een vinoloog rijker geworden is. Wij feliciteren Marco Bijkerk met het behalen van zijn titel […]
31 januari 2020

Natuurwijn is waar de natuur zijn gang gaat!

Wijnboeren die natuurwijnen produceren werken biologisch, dan wel biodynamisch en laten de natuur helemaal hun gang gaan. De filosofie is om zo min mogelijk in te grijpen tijdens het proces […]