Streetfood een groeiend fenomeen
5 augustus 2016
Oplopende prijzen voor paling
29 augustus 2016

Laat uw gasten genieten van de nieuwe oogst

De nieuwe oogst van Farm Frites is gearriveerd! Deze heerlijke verse frites worden gemaakt van pas gerooide aardappelen, direct van het land.  Verwen uw gasten met dit unieke fritesplezier en verhoog direct hun klant tevredenheid. U herkent de nieuwe oogst frites aan de speciale sluit-tape aan de bovenzijde van de doos.

Vers van het land, heerlijk van smaak

Het aardappelseizoen is weer begonnen. Ook op velden dicht bij huis zijn boeren aan het rooien. Met die verse, lokale aardappelen worden de nieuwe oogst frites van Farm Frites gemaakt. Het resultaat van puur vakmanschap, en dat proef je. Wie de nieuwe oogst ontdekt, wordt meteen aangenaam verrast door zijn verse en volle aardappelsmaak. Maar ook het oog wordt verwend. Want deze frites behouden na het afbakken een lichtere, goudgele kleur. Niet te lang afbakken is dus de boodschap.

Verwen uw gasten, bestel daarom de nieuwe oogst

Profiteer dus ten volle van dit unieke moment. Laat uw gasten genieten van de meest verse, smaakvolle frites die er zijn. Bestel nu de nieuwe oogst van Farm Frites. Zo plaatst u de goede smaak van uw zaak direct in de schijnwerpers.