Bent u benieuwd naar onze nieuwe workshops?

Gedurende het jaar worden, in het Experience Center te Ridderkerk, diverse interessante en leerzame workshops, proeverijen en presentaties georganiseerd. Dit alles met het doel om u up-to-date te houden, met betrekking tot het constant veranderde aanbod van producten, innovaties, gebruiksmogelijkheden en trends. De horeca is een dynamische markt en wij trachten mede hierdoor, uw vakkennis en dat van uw medewerkers, naar een hoger niveau te tillen.
Door een bezoek aan ons Experience Center wordt u volop geïnspireerd en voorzien van bruikbare informatie, vakgerichte kennis, tips en toepassingen, teneinde hiermee, op enthousiaste wijze, in uw zaak aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor bent u nog beter in staat invulling te geven aan de vragen en wensen van uw gasten. Wij hopen u graag op een van deze dagen te verwelkomen.

Waarom kiezen onze klanten voor VHC Kreko groep?


Service verlenen is het hoofdkenmerk van onze activiteiten.Daarnaast is kwaliteit leveren een belangrijk gegeven.

Home

Klanten staan centraal

Onze accountmanagers adviseren u graag op vakbekwame en accurate wijze, zowel bij u op lokatie als in één van onze vestigingen.
Home

Sterk in logistiek

Wij leveren zes dagen per week de producten geconditioneerd af met ons moderne wagenpark.
Home

Breed assortiment

VHC Kreko Groep is totaalleverancier en biedt dan ook een volledig pakket voor de horeca (AGF, vis, vlees, brood en banket, dranken, delicatessen, non-food, kruidenierswaren, koel- en diepvriesproducten).
Home

Ervaar ons bestelgemak

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke bestelomgeving. Zo kunt u eenvoudig uw producten bij ons bestellen.