FHC Formulebeheer


Franchise succesformules in Fastfood, Horeca en Catering

Het ontwikkelen en het beheren van de diverse formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. In nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en VHC groothandels, worden trends en ontwikkelingen op de voet gevolgd en desgewenst doorgevoerd in het formuledenken.

Het gezamelijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt, maar bovenal is de lokale kennis en kunde van de ondernemer bepalend voor het succes van de samenwerking. Binnen het bewezen kader van FHC Formulebeheer is ruimte om vrij te ondernemen en het formulesucces uit te bouwen


Snackpoint


Dé plek voor méér dan een lekkere snack!

Snackpoint is een tot in de kleinste details doordacht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers van snackbars/fritures.

Het assortiment van Snackpoint is gebaseerd op de kwaliteit van topmerken. Deze sterke merken bepalen in grote mate het succes van Snackpoint.

Snackpoint staat garant voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpoint-zaak twee keer per jaar op presentatie, hygïene en procesbeheersing. De keuringscertificaten die bij elke Snackpoint-zaak aan de muur hangen, zijn voor U een extra garantie voor de kwaliteit van Uw Snackpoint.

Ga naar de website