Wat worden de wijntrends voor 2017?
21 december 2016
Bonsai wijngaarden geteisterd door bosbranden
3 februari 2017

Afscheid Wout van Turenhout

Deze maand heeft VHC Kreko afscheid genomen van dé Kreko medewerker van het eerste uur: Wout van Turenhout. Maar liefst 48 jaar was Wout in dienst van VHC Kreko en behoorde dientengevolge tot het meubilair.

Begonnen in de frites voorbakkerij, als aanzet tot een zeer langdurig verblijf bij het bedrijf. Door de jaren heen heeft Wout diverse functies binnen het bedrijf, van chauffeur tot vertegenwoordiger, van bedrijfsleiding tot zijn uiteindelijke werkzaamheden van de laatste jaren: creativiteit op de afdeling marketing.
Hierdoor stond Wout ook aan de wieg van het uiteindelijke visitekaartje van VHC Kreko. Dit geldt niet alleen voor posters- of reclamematerialen, maar zeker ook voor de uitstraling op het wagenpark en de beurzen, waaraan VHC Kreko deelnam.
Tijdens een voortreffelijk bereide afscheidslunch werd de pensionaris uitvoerig in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn tomeloze inzet voor VHC Kreko, de afgelopen 48 (!) jaren. We wensen Wout natuurlijk nog vele goede jaren in Drente, op het nieuwe landgoed. Wout, nogmaals bedankt!