Nieuws
7 september 2017

Kreko Experience Center

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat, na een lange bouw- en aanlooptijd, ons nieuwe Experience Center in Ridderkerk klaar is voor gebruik! Een fantastische aanwinst voor VHC Kreko, […]
4 augustus 2017

Bier vs wijn keuze

Dat gasten vaker kiezen voor een bijzonder biertje is inmiddels een gegeven. Dit is geen hippe, maar een trend geworden. De horeca ziet een sterke toename in de verkoop van […]
24 juli 2017

Geluid, de vergeten zesde smaak

Proeven, doe je met de mond en neus, maar ook de ogen voegen iets toe aan de smaakbeleving Volgens smaakonderzoekers blijkt er naast de vijf bekende wetmatige smaken (zoet, zuur, […]
5 mei 2017

Insecten: eten van de toekomst?

Krokante sprinkhaan als amuse, een salade met meelworm croutons, meelworm Satay en kroepoek van meelworm, of een smaakvolle dip op basis van rupsen proteïne. Kunnen we in de nabije toekomst […]