Nieuws
16 maart 2018

Vorstschade teistert ook de wijnboeren van VHC Kreko groep

Eind april, om precies te zijn tussen 20 tot 28 april 2017 werden vele belangrijke wijngebieden in Frankrijk, Noord-Italië en Duitsland geteisterd door matige tot strenge vorst. In deze landen […]
14 februari 2018

Masterclass gastronomie smaakkunde: Cas Spijker Academie

Sinds zeven jaar heeft het Cingel-College Breda een Top Opleiding voor koks, die op het hoogste niveau in de horeca willen werken: namelijk de Cas Spijkers Academie. Als rode draad […]
8 februari 2018

Beleving is de trend, geur is de trendsetter!

Beleving is het toverwoord in de horeca. Alle zintuigen moeten geprikkeld worden, zo ook de neus. Want geur heeft een grote invloed op de sfeer! Groter zelfs dan je zou […]
2 februari 2018

“Mag ik de bierkaart, alstublieft?”

Voor velen klinkt deze vraag nog wat vreemd in de oren, maar het zal niet al te lang meer duren, alvorens de bierkaart zijn intrede gaat doen in de Nederlandse […]